Satsa på bra Bluetooth högtalare

En vanlig typ av högtalare numera är en Bluetooth högtalare som går att koppla upp mot mobilen för att på så vis kunna spela musik, var man än är. Det är inte ovanligt att man gärna har den utomhus, så väl som inomhus. Det kan vara bra att tänka på då du ska köpa en, att den tål att vara ute. Du kanske funderar på vilken högtalare med Bluetooth som är bäst? Enligt bästaprodukterna.com finns det idag fem som är det. 

Hitta en Bluetooth högtalare som passar dig

Det finns en del saker att fundera på samt titta efter då du ska köpa dig högtalare med blåtand. Du bör först kolla om den är helt trådlös och om den är det, hur lång batteritiden på den är. Det är ju trist om du bara kan spela musik nån timme innan du måste ladda upp den igen.

Kolla även om den är vattentålig. Det är särskilt bra om du vill kunna ha med den till stranden samt att det finns alltid lite fukt ute!

Sedan var det ju detta med att ha rätt Bluetooth version, så att du kan para den samman med just din mobil eller den enhet du nu vill para samman den med.

Andra viktiga saker är att kolla hur dess signalstyrka är samt räckvidden på den så väl som att det är viktigt att kolla på effekt och ljudkvalitet. En annan viktig aspekt är vad den väger. 

19 Nov 2022