Alltid tillgång till rätt sorts el

En bra sak att ha hemma, det är en så kallad inverter. På www.inverterbutiken.se kan du hitta en hel del olika sådana. De kallas även för växelriktare samt att de även ibland kallas för converter eller omformare.

En sådan kan man ha hemma, i garaget, i replokalen eller med ut då man campar. Det är en slags enhet som gör att du var du än är, kan få ström till det du behöver. Det är bara att koppla den till ett bilbatteri, som sedan leder stömmen via invertern, där den omvandlas till samma sorts ström som kommer från väggen.

Ibland är det ju så att man kanske inte har tillgång till ett vägguttag, men har ett batteri i bilen. Då är det ju smidigt att kunna omvandla den strömmen.

Köp en växelriktare 

Om det är så att du känner att en inverter eller växelriktare är något du tycker du ska satsa på, kolla då in det sortiment som finns hos Inverterbutiken. Det är som sagt smidigt att ha den hemma, eller att ta med då du campar. Ska du ha solceller på taket, så kan även en inverter vara bra att ha. 

Se bara till så att du väljer rätt storlek och rätt effekt på den du ska ha. Det så att den passar för det du ska ha den till. Om du skall driva flera produkter så som både vattenkokare och en kyl så ska du addera effekterna för att få fram den kontinuerliga effekten.

16 Aug 2022