Är det dags för en flyttstädning?

Har du precis flyttat, eller är det snart på g? Då har du även en annan sak du snart måste ta tag i och det är flyttstädning. Det är viktigt att lämna tillbaka bostaden i ett bra skick. Denna städning måste göras väldigt noggrannt. Annars kan du behöva göra om den, eller betala för att hyresvärden tar in en städfirma. Ett sätt att göra din flyttstädning på, det är att ta in en städfirma som Städcompaniet. De skriver på sin sida; vi hjälper dig med din flyttstädning i Malmö. Det kan vara skönt att slippa städa på egen hand.

För dig som vill flyttstäda på egen hand

Om det ändå är så att du vill göra din egen flyttstädning se då till att ha en bra checklista att gå efter. Den är bra att ha så att du inte missar något och du kan bocka av allt eftersom att du gör det. Det är ju bra att få med alla delar så att säga. Du kan hitta en sådan här lista hos din hyresvärd, eller så kan du kolla på nätet, för där finns det många med.

När du ska städa, se till att ha gott om tid, samt alla saker så som dammsugare, mopp, trasor, rengöringsmedel samt även en pall eller stege, så du når överallt. Glöm inte att putsa alla fönster med samt gör rent på eventuell uteplats eller balkong samt i förrådet. 

14 Oct 2022