Hitta den perfekta sovsäcken

En bra sovsäck är inte fel att ha. Det oavsett om du tänker dig att ha campingssemester eller åker ofta på festivaler. Det som kan vara bra att veta, det är att du bör välja en sovsäck efter säsong. Tältar dui sommar eller vinter? De flesta tältar ju om våren och vintern och då behövs det inte en lika varm sovsäck. För att hitta bästa sovsäcken så kan det vara bra att jämföra olika modeller av dem. Det kan du göra på FitnessFrank.

Så hittar du bästa sovsäcken

Som sagt, först gäller det att veta vilken säsong du ska tälta. Är det både sommar och vinter, så kan det vara värt att köpa två, en av varje så att säga. En annan sak att fundera på, det är vad för material som den ska vara i. Det finns dels de som är i syntetmaterial, dels de som är i äkta dun. 

Kvalitet är alltid viktigt. Om du ofta är ute, så är det bra att inte tumma på kvaliteten. Det är ju en fördel att den håller för alla turer!

Storlek är även det något att fundera på. En del har en så kallad standardstorlek, som är på 185 cm i längd. Men det finns även i andra storlekar. 

Köp en bra sovsäck

Det är som sagt bra att ha en sovsäck hemma. Dels för att ta med ut, men även för att låta polare kunna slagga över på enkelt sätt!

25 Apr 2022