Funderar du på att byta mobilabonnemang?

De allra flesta av oss som har en mobil idag, vi har ju även ett mobilabonnemang. Många gånger så tecknade man det då man köpte telefonen. Men det är inte ett måste att alltid ha kvar samma operatör för evigt. Det är helt ok att byta, om det är så att du inte längre har en bindningstid vill säga. Om du ska byta, jämför abonnemang, för att hitta det som passar dig och dina telefonvanor. 

Bland annat bör du fundera på vad du vill att abonnemanget ska innehålla samt även kolla vad det kostar per månad. Fundera på vad som är viktigt för dig. Är det fria samtal eller fri surf du är ute efter, eller den billigaste månadskostnaden?

Bra saker att tänka på då du ska jämföra abonnemang

Inför att byta ett mobilabonnemang, så finns det en del saker att tänka på. Idag finns det många olika operatörer som alla har olika abonnemang som passar för olika personer. Kolla av om det är fria samtal eller om du betalar minutpris. Se även om det är fritt surfande eller en viss Mb per månad som gäller. En annan viktig aspekt du inte får glömma, det är täckningsområden. Det är ju bra att ha en operatör som fungerar där du bor!

Fundera över hur mycket du vill kunna ringa, skicka sms, surfa och så vidare samt vad du som mest vill lägga per månad. Sedan är det bara att jämföra abonnemangen mot varandra.

31 Mar 2022